Avem nevoie de:
Desfacem conopida in buchetele nu prea mici,o spalam si o punem la fiert in apa cu sare.Cand este fiarta o strecuram si o lasam sa se raceasca.
Intre timp facem maioneza:
tocam marunt ceapa,o punem in vasul cu galbenusurile,punem cele doua linguri de mustar,sare si piper,apoi incepem sa mixam adaugand treptat uleiul..
cand maioneza este gata,adaugam si smantana,potrivim gustul de sare si piper
conopida racita o desfacem acum in buchetele mici in vasul in care va fi servita
- 1 conopida
- 2 oua
- 300 ml ulei
- 1 ceapa mica
- 100g smantana slaba sau iaurt
- 2 linguri mustar picant
- sare
- piper proaspat macinat
Desfacem conopida in buchetele nu prea mici,o spalam si o punem la fiert in apa cu sare.Cand este fiarta o strecuram si o lasam sa se raceasca.
Intre timp facem maioneza:
tocam marunt ceapa,o punem in vasul cu galbenusurile,punem cele doua linguri de mustar,sare si piper,apoi incepem sa mixam adaugand treptat uleiul..
cand maioneza este gata,adaugam si smantana,potrivim gustul de sare si piper
conopida racita o desfacem acum in buchetele mici in vasul in care va fi servita
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu