Hello!

Ma bucur ca esti aici, sper ca retetele mele sa fie o sursa de inspiratie pentru tine.

luni, 15 august 2011

Ton cu maioneza

Un aperitiv deosebit de apreciat,este usor de facut,poate completa suita nenumaratelor aperitive pe care le facem noi la o masa de sarbatori sau poate fi "salvarea" noastra atunci cand n-am avut timp sa gatim altceva....
avem nmevoie de:
  • 2 conserve de ton maruntit in ulei sau.in suc propriu
  • 2 catei de usturoi
  • maioneza din 2 galbenusuri si o lingura de mustar
  • sare
  • suc de lamaie(optional)
procedam in urmatorul fel:
 deschidem conserva de ton...
o scurgem foarte bine de ulei intr-o sita...
facem o maioneza tare,din galbenusuri,ulei sare si mustar...
intr-un bol,punem tonul,maioneza si usturoiul pisat....eu il dau pe razatoarea mica,potrivim de sare,amestecam pasta,dupa gust punem suc de lamaie si.....gata!

servim pasta pe paine prajita....este delicioasa!


                                                                                                     

2 comentarii:

yaya6 spunea...

ce bunatate cu paine prajita!!!!

Doina spunea...

Ma bucura tare mult aprecierile tale si-ti zic "Bun venit!" poi chiar ca-i o bunatate....eu de cate ori fac o maioneza...fac si aceasta pasta....