Un aperitiv cu care, sigur ne putem impresiona oaspetii...fiecare biluta are in interior cate o surpriza gustoasa
avem nevoie de:
pentru invelisul exterior:avem nevoie de:
- 500g branza de burduf
- 100g unt
- 100g Sunca Praga sau sunca presata afumata
- 100g cascaval gen Moeciu
- alune
- caise deshidratate
- curmale
- struguri boabe
- seminte de susan prajite
- fulgi de ardei iute
- mac
- frunXe uscate si maruntite de telina+patrunjel
- boia de ardei dulce
procedam in felul urmator:
Facem o pasta din branza de burduf, cascavalul razuit pe razatoarea mica si untul frecat spuma.
Taiem sunca cubulete mici, adaugam la pasta de branza si omogenizam.
Din aceasta pasta formam cate o biluta in care punem o boaba de strugure, in alta biluta o aluna etc.
Bilutele formate le dam prin mac, seminte de susan etc.
Rezultatul este pe cat de aspectuos, pe-atata de gustos!Facem o pasta din branza de burduf, cascavalul razuit pe razatoarea mica si untul frecat spuma.
Taiem sunca cubulete mici, adaugam la pasta de branza si omogenizam.
Din aceasta pasta formam cate o biluta in care punem o boaba de strugure, in alta biluta o aluna etc.
Bilutele formate le dam prin mac, seminte de susan etc.
Aceasta reteta este inspirata din reteta d-nei Edith http://www.edithskitchen.ro/2011/01/bilute-de-branza-cu-struguri.html
Tare mult mi-au placut simpaticele si dragutele de bilute!
Tare mult mi-au placut simpaticele si dragutele de bilute!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu