So,dupa ce am facut supa de pui ,facem salata...avem nevoie de:
taiem pieptul de pui- 1 piept de pui fiert ,in supa
- morcovii ,la fel,fierti in supa
- 5-6 castraveti murati
- 2 oua
- 2-300 ml ulei
- 1 lingura de mustar
- sare
taiem cubulete castravetii murati
dam pe razatoarea mare sau taiem cubulete morcovii fierti
facem o maioneza din 2 galbenusuri,ulei sare si mustar
Intr-un castron amestecam toate cele de mai sus
Mentionez ca nu este chiar o salata boeuf clasica ...aici nu punem toate legumele fierte in supa,mazare etc....
eu asa fac salata atunci cand fac supa de gaina sau pui...este altceva si...delicioasa!
4 comentarii:
Este foarte gustoasa. La aceasta reteta sotia mai adauga si telina.
Multumesc frumos pentru aprecieri,da,este foarte buna si cu telina...
Foarte buna si eu adaug telina sau patrunjel fiert din supa! Frumoasa prezentare, si sunt de acord ca este salata de pui, eu asa stiu ca salata de boeuf este cu carne de vaca de unde si denumirea! Pupicei si o seara placuta!
Da,Adela,ai dreptate in legatura cu denumirea....
Ma bucur tare mult ca esti atenta la ce se intampla pe-aici...>:d<
pupicei!
Trimiteți un comentariu