Hello!

Ma bucur ca esti aici, sper ca retetele mele sa fie o sursa de inspiratie pentru tine.

vineri, 6 mai 2011

De-ale noastre

De-ale noastre

Oare cu blogurile este la fel ca si cu Facebook-ul?  "daca n-ai cont,nu existi?"...iar daca n-ai un blog culinar,ai gatit degeaba toata viata? poate....
So,ca sa fiu si eu "in rand cu lumea", am hotarat sa va impartasesc din experienta mea de gospodina, unele secrete dibuite de mine,cateva retete originale de-ale familiei mele,unele  modificate sau inventate de mine,altele culese de pe unde am poposit si am fost incantata sa le prepar si eu.......veti aprecia voi daca merita facute sau nu...
Pentru ca sunt fan Laura Laurentiu si pentru ca de multe ori m-am inspirat din retetele sale ,am sa incep postand reteta pentru concursul  BLOGGOSPODINA .
A! sa nu uit sa va anunt ca sunt foaaaarte incepatoare intr-ale PC-ului,asa ca va rog sa treceti cu vederea neajunsurile care v-ar putea "zgaria"ochiii  si deja va multumesc pentru ca sunteti aici !

Ce am invatat eu in bucatarie?  BUN cu BUN se face! Si cred ca si voi stiti asta....
Am citit pe pagina doamnei Laura Laurentiu ...cineva nu era de-acord cu stilul ei de gatit ,spunand ca nu este sanatos ! Sa fim seriosi!  Azi mai putem fi siguri ce este sanatos si ce nu?  De un lucru sunt sigura,mancarea traditionala,"ca la mama" a hranit generatii intregi,iar inaintasii nostrii au ajuns la varste respectabile.Iar daca noi vom trai mai putin,este din alte cauze bine stiute de noi toti!  Daca poti fi cumpatat la mancare...poti manca orice,asta este parerea mea!  

2 comentarii:

Daeyang spunea...

Vai ce frumos fundal ! Felicitari , arata minunat .. :P

Doina spunea...

Ma bucur ca-ti place,tu scumpa mea!Dar....mai jos...ce zici cum ma asista preferatii nostrii??